[ A+ ] /[ A- ]

                                                                                                                                                                                                                                                    

 

Spoštovane članice in člani Združenja gluhoslepih Slovenije DLAN,

z veseljem vas obveščamo, da je Združenje gluhoslepih Slovenije DLAN sklenilo dogovor s Termami Snovik, v skladu s katerim bodo članice in člani Združenja DLAN ter njihovi ožji družinski člani (mož/žena, partner/partnerica, otroci) v obdobju  od 1. 1. 2023 do 31. 12. 2023 lahko koristili naslednje ugodnosti:

  • 15 odstotni popust na redne kopalne karte, razen na prenosljive vstopnice, darilne vrednostne bone in paketno ponudbo,
  • 15 odstotni popust na vse wellness storitve (masaže, savne, kozmetične storitve, fizioterapijo, kneipp storitve)
  • 10 odstotni popust na aktualno ponudbo za bivanje,

Popust velja na redne cene (ne na doplačila), popusti se ne seštevajo, veljajo pa za člane Združenja DLAN in njihove ožje družinske člane (mož/žena, partner/partnerica, otroci).

Ob nakupu vstopnice se morajo člani Združenja DLAN na recepciji  Term Snovik identificirati  z veljavno člansko izkaznico Združenja DLAN ter osebnim dokumentom.

Združenje gluhoslepih Slovenije DLAN se v imenu vseh članic in članov Združenja iskreno zahvaljuje Termam Snovik za izkazano prijaznost in pomoč ljudem z gluhoslepoto.

Vsem članicam in članom, ki se bodo odločili koristiti zgoraj navedene ugodnosti pa želimo veliko prijetnih in sproščeno preživetih trenutkov v koriščenju storitev, ki jih Terme Snovik nudijo.