[ A+ ] /[ A- ]

Spoštovane članice, spoštovani člani, cenjeni sodelujoči,

obdobje, v katerem se trenutno nahajamo, je drugačno od tega, kar smo bili doslej vajeni. Z gotovostjo pa je to obdobje priložnost, da pogledamo vase, si znova zastavimo cilje (male in velike korake), postorimo vse tisto, za kar doslej ni bilo dovolj časa …
Z vami želimo deliti nekaj utrinkov, misli, anekdot, ki so nam jih v teh posebnih okoliščinah iz svojega domačega okolja posredovali nekateri izmed naših članic in članov. S tem želimo spodbuditi člane združenja ter osveščati širšo javnost o tem, kako dneve karantene preživljajo ljudje z gluhoslepoto.

 

Matevževe ideje in umetnije

Matevž ima tudi v teh tednih ogromno navdiha za svoje umetniško ustvarjanje in je poln novih idej. Veliko časa preživi v delavnici in ustvarja. V svoj bivalni prostor rad vsak teden vnese kakšno spremembo: prestavi mizo, zamenja luči in slike, prebarva vrata, pobeli, na okna namesti nove zavese. Te dni je iz steklenega kozarca za vlaganje izdelal novo luč. Veliko časa preživi tudi v kuhinji in pred obrokom vsakokrat pripravi lepo urejen pogrinjek.

Zapisala: Spomenka Pranić