[ A+ ] /[ A- ]

Spoštovani,

glede na splošno epidemiološko sliko in v povezavi s trenutnimi vladnimi ukrepi za zajezitev širitve COVID-19, vas želimo seznaniti, da aktivnosti Dnevnega centra gluhoslepih zaenkrat potekajo po oktobrskem programu.

V povezavi z vladnim ukrepom, ki prepoveduje druženje več kot 10 oseb vas naprošamo, da svoj prihod v Dnevi center gluhoslepih predhodno sporočite na tel. 01/ 542 20 03 ali GSM 040 558 832 ali na e-mail: zdruzenje.dlan@gmail.com.

V kolikor imate težave, vprašanja ali potrebujete pogovor, smo vam po predhodni najavi z veseljem na voljo tudi za individualna strokovna svetovanja.

Glede na celotno situacijo v državi je še kako pomembno, da si v tem obdobju stojimo ob strani, imamo možnost druženja in medsebojnega pogovora, pa čeprav v manjšem obsegu kot bi si morda želeli. V Združenju DLAN si bomo še naprej prizadevali, da vam nudimo tisto, kar potrebujete in verjamemo, da bomo s skupnimi močmi in dobro voljo uspešno prehodili tudi to obdobje. Skupaj, še močnejši in za preizkušnjo bogatejši.

Naprošamo vas, da v skrbi za svoje zdravje in zdravje drugih v združenje prihajate samo, če ste zdravi in nimate znakov prehladnih obolenj ter upoštevate priporočila NIJZ za preprečevanje širjenja COVID-19.

Lepo vas pozdravljamo in ostanite močni, zdravi in pogumni.