[ A+ ] /[ A- ]

Z velikim spoštovanjem se želimo zahvaliti izjemnim glasbenikom, ki so nam z brezmejno ljubeznijo in strastjo pričarali čarobno glasbeno doživetje našega dobrodelnega dogodka. To so Daniel Popović, Sam’s Fever, Božidar Wolfand Wolf, godba in mažorete Trebnje, Dunja Vrhovnik, Marjan Zgonc, Klavdija & Polonca, Duo Melodica, Alen Kofol, Mirjana Šernek in Vesna Marinko.

S svojim izjemnim talentom in nadarjenostjo so nas popeljali v svet glasbe, ki nas je ganil in navdihnil. Ustvarili ste okolja, kjer lahko vsi posamezniki uživajo v glasbenih doživetjih, ne glede na svoje senzorične zmožnosti. Njihova prisotnost in predanost so bile darilo za naša srca, saj so nam brezplačno podarili svoje glasbene mojstrovine.

Hkrati se želimo posebej zahvaliti vsem ostalim donatorjem, ki so prispevali k temu izjemnemu dogodku: Mestna občina Ljubljana, Ljubljanska parkirišča in tržnice, Fugazi, Cucina & Bar, Confetto, Grof in Grofica iz gradu Dvor, Preddvor , G4S, Šolska svetovalnica, Zavarovalna agencija ZA, Sazas, Hiša slovenskega znakovnega jezika,  Infokart, MB Grip d.o.o., LON, Dental house, Rotary District 1912 Slovenia, DM, Bauhaus, Intersport, Kibuba, Pletenine Špenko, Woop, Cankarjev dom, Vezenje Ercigoj, Telemach, Ljubljanski grad, Žurbi team, Our Space Appliances, Fackelmann, Kino Šiška, Optika Vallis, Zavarovalnica Triglav, Vistra, Woop, Mosaico by Repua in Amicus. Prav tako posebne zahvale tonskemu mojstru Luki Dipl Rožman,  moderatorki Jani Božič, snemalcem, fotografom, tolmačici slovenskega znakovnega jezika Nataliji Bukovec, prostovoljcem, študentkam Fakultete za socialno delo in vsem drugim, ki ste pomagali pri izvedbi dogodka

S tem, ko ste omogočili izvedbo tega dogodka, ste pokazali svojo vero v enakopravnost in poudarili pomembnost zagotavljanja pravic za vse člane naše družbe, ne glede na njihove zmožnosti in da verjamete v pomembnost enakosti, pravičnosti in spoštovanja raznolikosti. Vaša gesta je spodbudila širjenje ozaveščenosti o izzivih, s katerimi se srečujejo posamezniki z gluhoslepoto, ter poudarila pomen vključevanja in dostopnosti za vse. Vaša predanost je pripomogla k dvigu zavesti o pomembnosti vključevanja skupnosti gluhoslepih in spodbudila spremembe v naši družbi.

Hvala vam, da ste bili del naše glasbene dobrodelne zgodbe in spodbujali promocijo pravic gluhoslepih. Vaša prisotnost in prispevek sta pustila trajen pečat na poti k bolj vključujoči in enakopravni družbi za vse.

S skupnimi močmi smo dokazali, da lahko sodelujemo in spreminjamo svet na bolje.

Mnogo hvala za vašo nesebično podporo in zaupanje v našo vizijo.