[ A+ ] /[ A- ]

Spoštovane članice, spoštovani člani, cenjeni sodelujoči,

obdobje, v katerem se trenutno nahajamo, je drugačno od tega, kar smo bili doslej vajeni. Z gotovostjo pa je to obdobje priložnost, da pogledamo vase, si znova zastavimo cilje (male in velike korake), postorimo vse tisto, za kar doslej ni bilo dovolj časa …
Z vami želimo deliti nekaj utrinkov, misli, anekdot, ki so nam jih v teh posebnih okoliščinah iz svojega domačega okolja posredovali nekateri izmed naših članic in članov. S tem želimo spodbuditi člane združenja ter osveščati širšo javnost o tem, kako dneve karantene preživljajo ljudje z gluhoslepoto.

 

Darinka spoznava Facebook

Ker smo še vedno v izolaciji, jaz pa že zelo pogrešam prijatelje iz Združenja DLAN, prav tako tam zaposlene, sem Martino prosila, da bi skupaj naredili Facebook račun, da bi bila vsaj v stiku z njimi, dokler se ne vidimo v živo. Facebook sedaj dnevno uporabljam in se še vedno učim, kaj vse lahko z njim počnem. Po kratki učni uri pa sem jaz Martino naučila, kako narediti pizza polžke, ki sva jih na koncu tudi veselo pojedli. 

Prejšnji teden sva poleg najinih sprehodov in pohodov po Trebelnem pomagali zložiti drva za prihodnjo zimo (ki ni več tako daleč). Ta teden pa sva klepetali, okopali krompir in opleli vrt. Šli sva tudi v trgovino in lekarno.
 
Napisala: Martina Kapl