[ A+ ] /[ A- ]

Spoštovane članice, spoštovani člani, cenjeni sodelujoči,

obdobje, v katerem se trenutno nahajamo, je drugačno od tega, kar smo bili doslej vajeni. Z gotovostjo pa je to obdobje priložnost, da pogledamo vase, si znova zastavimo cilje (male in velike korake), postorimo vse tisto, za kar doslej ni bilo dovolj časa …
Z vami želimo deliti nekaj utrinkov, misli, anekdot, ki so nam jih v teh posebnih okoliščinah iz svojega domačega okolja posredovali nekateri izmed naših članic in članov. S tem želimo spodbuditi člane združenja ter osveščati širšo javnost o tem, kako dneve karantene preživljajo ljudje z gluhoslepoto.

Martina in njena hčerka si pomagata pri vsakodnevnih obveznostih. Skupaj pa se tudi odlično zabavata in ohranjata stike na daljavo s svojimi prijatelji.

S hčerko nama ni dolgčas

Pozdravljeni! Sem Martina. Skupaj s hčerko dneve doma preživljam zelo aktivno in pestro. Vsak dan ji pomagam pri šolanju na daljavo, skupaj vrtnariva (posadili sva rože in kaktuse) in hodiva na sprehode. Poleg tega tudi pospravljam po stanovanju, kuham in telovadim. Spekla sem domač kruh in potico.

Zelo pogrešam druženje s prijatelji in obiske v Združenju DLAN. Vesela sem, da se lahko družimo in komuniciramo s pomočjo kamere in telefona.