[ A+ ] /[ A- ]

Spoštovane članice, spoštovani člani, cenjeni sodelujoči,
obdobje, v katerem se trenutno nahajamo, je drugačno od tega, kar smo bili doslej vajeni. Z gotovostjo pa je to obdobje priložnost, da pogledamo vase, si znova zastavimo cilje (male in velike korake), postorimo vse tisto, za kar doslej ni bilo dovolj časa …
Z vami želimo deliti nekaj utrinkov, misli, anekdot, ki so nam jih v teh posebnih okoliščinah iz svojega domačega okolja posredovali nekateri izmed naših članic in članov. S tem želimo spodbuditi člane združenja ter osveščati širšo javnost o tem, kako dneve karantene preživljajo ljudje z gluhoslepoto.

Kljub temu da je imela Marjana rojstni dan v času karantene, ga je skupaj z osebno asistentko Marušo praznovala aktivno in v pozitivnem vzdušju.

Draga Marjana, vse najboljše!

Rojstni dan malo drugače

Sem zdrava in se dobro počutim. V tem tednu sva z Marušo uživali na soncu, hodili na dolge sprehode in se veliko pogovarjali. Vsak dan sva prekomentirali trenutne novice, tako da sem na tekočem in vem, kaj se dogaja v Sloveniji. Ker je bil med prazniki tudi moj rojstni dan, sva se odločili, da spečeva nekaj sladkega, in sicer sva pripravili zdrave ovsene piškote z brusnicami in presne pomarančne kroglice. Vse skupaj je Maruša dokumentirala s slikami, da bova lahko v naslednjem tednu zapisali še recept z natančnim postopkom.

Zapisala: Maruša Marn